FC2ブログ

スポンサーサイト 

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Again Handmade Sweets in the Garden 

This issue, on March 17th, focuses on some more new sweets available at the Cafeteria.
3月17日 前两天向大家介绍了甜品店新出的几样点心,今天继续向大家介绍。
3월17일 지난번에 여러가지 새로운 디저트를 소개했었는데 오늘도 계속 소개드리겠습니다.

k100313001.jpg

Chocolate Cake(300yen a piece). A cake dyed with bamboo carbon powder and Gardenia seedpod, with pie, apple, custard cream and rum raisin, covered with a layer of chocolate.
巧克力蛋糕 300日元/块
这个巧克力蛋糕内容丰富,有派、苹果、牛奶蛋糊等,口感非常好。
쵸코케익 300엔/하나
쵸코케익에 파이,사고,커스터드,등을 넣어서 맛이 아주 달콤합니다.

k100313005.jpg

Unbaked Cheesecake of Soybean Milk(300yen a piece)
豆乳半熟芝士蛋糕 300日元/块
두유반숙치즈케익 300엔/하나

k100313006.jpg

Crepe Mille Feuille(300yen a piece)
奶油卷心蛋糕300日元/块
밀푀유케익 300엔/하나

k100313003.jpg

Extra;Mixed Pizza(300yen a piece)
混合比萨 300日元/块
믹스피자 300엔/한쪼각

k100313007.jpg

Handmade sweets in the Garden contain less sugar but abundant cream. It is quite gorgeous to eat sweets under aerial flowers in full bloom. Please try some during your visit.
本园的蛋糕奶油量多,味道香甜,同时又控制糖分。在盛开的鲜花下享用甜点别有一番风味哟。
당원에서 만든 케익은 당분을 공제하는 한편 크림을 듬뿍 사용하고 있습니다.활짝 핀 꽃아래에서 케익을 먹는 기분은 그야말로 짱입니다.당원에 오실때 꼭 맛보세요.


QR090929002.gif
掛川花鳥園公式ブログモバイルサイト

バードスタッフブログも併せてご覧ください。
http://kkestaff.blog24.fc2.com/

掛川花鳥園 外国語版 公式ブログは下記です。
Official blog of Kakekawa Kachoen
挂川花鳥园 官方博客
카케가와 화조원 공식 블로그

http://kamoltdmulti.blog79.fc2.com/



Comment

post a comment















管理者にだけ表示を許可する

トラックバック

この記事のトラックバックURL
http://kamoltdmulti.blog79.fc2.com/tb.php/334-36ef8d40

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。